Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sobotka ... tolik let v politice a nepochopil, že když mu začal fandit Kalousek, tak dělá něco špatně.

0 0
možnosti
Foto

Když Sobotka nepůjde ke všem čertům sám, jeho "věrní papíroví spolustraníci" ihned poté, co se mu ochotně vyšplhají po zádech nahoru, jej jako nepotřebného ze strany vykoušou.

0 0
možnosti

Řekl bych že jeho předchůdce Nečas odešel s větší ostudou a s Nagyovou ještě k tomu.

0 0
možnosti

Nečas odešel a dostal doživotí.

1 0
možnosti

Ty krásné doby prostě skončily. S jakou radostí je pak možno vzpomínat na zlotřilou ODS ... V krajích pak rostly ikony, Rath, Novák v Ostravě, Zimola - pod lampami sekkretariátu moc světla nebylo ... ... Pojednou se stojí před basou a pádem ! Stálice ale jsou - Březina, trestán za DP - tedy zase radí na školství, atd. Může přijít i řečný Zaorálek, rychlostudent Chovanec, Paroubek, který sám vypocítil být povolán vyšší mocí (jeho slova) ... K ničemu to nevede - Šup, do očistné vaničky s chlorovým roztokem ! ... Pak po letech ručník k osušení a hurá - Opět se bude pomáhat ... :-)

0 0
možnosti

..... ta Čína mu zlámala vaz,- sem to porád říkal ať tam za tema rudejma komančama nejezdí a von že nééé, žeprej tam premiér muže jezdit, striktní zákaz kvůli Tibetu platí enem pro prezidenta!,- ...... nóóó, neposlouchal a teď to má V!

0 0
možnosti
Foto

J23i69ř54í 36T19o92m27á20š

15. 6. 2017 12:57

Kdyby podpora ČSSD odpovídala tomu, co tahle strana udělala pro lidi, tak už by musela být dávno nulová.

3 0
možnosti

J95a69n 81R78á74ž

15. 6. 2017 12:35

Ano, Sobotka nic neví o praktickém životě, nikdy nikde nepracoval, ale má schopnost mluvit o ničem a to tak, aby si nikoho neznepřátelil, je zadobře s mocnými politiky v EU, schvaluje přijetí uprchlíků, je příznivcem genderové vyváženosti i homosexuálů a podporuje činnost neziskových organizací. Je sice z Moravy ale v Praze se dokonale adaptoval. Zkrátka Ideální kandidát na prezidenta pro pány Kocába, Jandu, Hermana, Putnu, Halíka a mnohé členy akademické i umělecké komunity.

Je na čase, aby ho zejména signatáři t.zv. "Kroměřížské výzvy" nominovali na prezidentského kandidáta

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS